Triangle Folklore Festivals Venner

For at kunne afvikle så stort et arrangement har vi brug for en stor skare af frivillige hjælpere, som vil stille deres tid og ekspertise til rådighed under festivalen. Hertil har vi festivalens støtteforening Triangle Folklore Festival Venner, som er en forening med over 100 medlemmer som stiller sig til rådighed i det omfang det er muligt. Men der er altid brug for flere hjælpere, så vi vil her fortælle lidt om de opgaver der skal bruges hjælp til under festivallen.

Læs mere og bliv frivillig på vennernes egen hjemmeside

Vil du gerne have sidste nyt om festivallen og hvordan man bliver hjælper, informationer om de andre ting vi går og laver i mellem tiden, så blive medlem af vennerne det er ganske GRATIS………. så skriv til os her.

Guider

Hver gruppe har tilknyttet 2 guider, som følger dem under hele festivalen. Guiderne sørger for, at deltagerne kommer de rigtige steder hen, de løser evt. problemer undervejs – og er i det hele taget med til at sørge for, at grupperne får et godt indtryk af Danmark. Som guide for en grupper kommer man utrolig tæt på gruppen og dette kan give nogle rigtige gode og mangeårige venskaber. For at kunne være guide skal man være rimelig god til engelsk. Som guide kan vi garantere dig en fantastisk oplevelse.

Køkkenhjælpere

Det kræver et godt team at bespise ca. 500 personer en hel uge. Der skal bages brød, laves mad, serveres mad og der skal ryddes væk og vaskes op mv.
Der startes tidligt med tilberedning af morgenmaden. Efter morgenmaden smørrer deltagerne selv deres madpakker.
Når de sidst på dagen kommer hjem efter dagens program med enten optrædener eller sightseeing serveres der aftensmad. I løbet aftenen bliver der serveret kaffe/the med kage. Og efter de gallashows når de optrædener kommer sent hjem bliver serveret natmad – så der er masser af opgaver i køkkenet.

Praktiske hjælpere

Dette er også én af de store opgaver under festivalen. Her skal bruges folk til at stille borde og stole op, pynte op, transportere materialer rundt til de forskellige arrangementer og meget mere.

Teknikgruppen

En anden vigtig opgave er teknikgruppen som sørger for, at der er lydanlæg på alle opvisningspladser – samt sørge for at der er den rigtige lyd og lys til de 2 store gallashows.

Skolevagter

Skolen skal være dækket hele døgnet med vagter, som sørger for at alting fungerer i god ro og orden. Vi skal være brandvagter, da loven kræver dette, samt passe på, at der ikke kommer nogle på skolen der ikke er velkommen. Opgaverne kan også være lettere rengøring på toiletterne og oprydning.

Barvagter

Hver aften skal baren også holdes kørende og man skal være min. 18 år for at kunne stå i baren, og skal kunne regne og kunne veksle med euro.

 

Vil du vide mere eller melde dig som hjælper, kan du kontakte

  • Else Dam, tlf. 23 26 77 20, e-mail fredsdam@mail.tele.dk