Trent Reznor, Janelle Monáe, H.E.R. Lav Oscars 2021 Nomineringslister

Oscar-uddelingen i 2021 er planlagt til at finde sted den 25. april (efter at være blevet udsat sidste år), og i dag er listen over musikvalgte blevet afsløret. Trent Reznor og Atticus Ross er to gange på listen over deres arbejde Mank og deres samarbejde med Jon Batiste om Soul. Kortlisterne inkluderer også Janelle Monáe, Mary J. Blige, H.E.R., Ludwig Göransson, Christina Aguilera, Alexandre Desplat, Robert Glasper, Sacha Baron Cohen og mere. Find de komplette shortlists nedenfor.

John Legend og Diane Warren har begge to poster på listen over originale sange. Legender er fra filmene Giving Voice og Jingle Jangle: A Christmas Journey, og Warren er fra The Life Ahead og The One and Only Ivan. Legend vandt tidligere en Oscar for Selmas “Glory”. Warren har ikke vundet en Oscar, men er blevet nomineret 11 gange.

Nye regler for Oscar-nomineringer dikterer, at film, der debuterede på streamingtjenester, nu er kvalificerede. Et nyt sæt kvalifikationskrav til bedste originale partitur giver mulighed for partiturer, hvor “mindst 60 procent” af musikken er ny.

Ved sidste års Oscar vandt Parasite den bedste film, Hildur Guðnadóttir vandt den bedste originale score for Joker, og Elton John vandt den bedste originale sang. Showet indeholdt forestillinger fra Janelle Monáe, Eminem, Randy Newman, Elton John, Cynthia Erivo og Billie Eilish.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *