Devonté Hynes slutter sig til NYUs Clive Davis Institute som Artist-in-Residence i foråret 2021

Devonté Hynes (også kendt som Blood Orange) slutter sig til NYUs Clive Davis Institute of Recorded Music som deres forår 2021-kunstner-i-bopæl. Bopælen starter mandag (22. februar) kl. Østlig, når Hynes er vært for en virtuel Q&A modereret af formand for Clive Davis Institute, Jason King. Samtalen vil berøre Hynes ‘karriere, kunstneriske proces og mere. Du kan svare på den gratis, offentlige begivenhed her.

Under opholdstilladelsen vil Hynes vejlede studerende i løbet af forårssemestret og afholde workshops og samtaler, der diskuterer hans arbejde og nedbryder hans kompositioner. ”Jeg er begejstret for at møde studerende, være vidne til deres kreative proces og se, hvordan jeg kan hjælpe dem,” sagde Hynes i en pressemeddelelse. “Det bliver lige så meget en læringsoplevelse for mig som det er for dem, og jeg ser virkelig frem til det.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *